Rólunk 2018-06-06T10:39:01+00:00

Bakos Ádám 

Ügyfélkapcsolati felelős

Mesterszakos közgazdászként kiemelt időt fordítok egyik legnagyobb érdeklődési körömre, a vállalkozásokra mind menedzsment, mind marketing területén. Az elméleten túl a gyakorlati tapasztalat vezetett el a mai webes tartalmak tanulmányozásához és ahhoz a felismeréshez, hogy nem használjuk ki megfelelően a digitális világ nyújtotta előnyöket.

A megfelelő marketing és különösen az online marketing egyáltalán nem olyan egyszerű, mint azt sokan állítják. Számos készséget, képességet és nem utolsó sorban temérdek időt vesz igénybe, hogy olyan webes reprezentációt készítsünk, mely méltó módon szolgáltat információt tevékenységünkről. Tapasztalataim szerint a legtöbb érdeklődő számára a felsoroltak miatt nehezen megoldható, hogy pusztán önerőből elérje a kívánt eredményt. Mindez különösen a kis- és középvállalkozókra igaz. Ezért állítottam össze cégem profi csapatát és vágtam bele saját vállalkozásomba.

Az internetes jelenlét minőségének erősítésén túl célom, hogy elérhető áron biztosítsak lehetőséget az online piacon való versenyképes megjelenésre bármely hozzám forduló ügyfél számára, ezáltal hozzásegítve őket növekedési vagy kitűzött bevételi céljaik elérésében.

Keress minket!