kompaktdesign.hu

Nem elég jónak lenni,

jónak is kell látszani.

kompaktdesign.hu

NEM ELÉG JÓNAK LENNI,

jónak is kell látszani.

Eredményes weboldal, profi megjelenés

{ alapos tervezés, precíz kivitelezés, pontos mérés }

Céged, vállalkozásod megítélése egyre több esetben az online megjelenés igényességén múlik. Ügyfeleinek többsége nem a céggel, hanem a weboldallal találkozik először. Az üzlet sikeressége az első benyomáson áll vagy bukik.

Segítünk abban, hogy ügyfeleid első benyomása a tevékenységedről a hitelességet tükrözze. Harmóniába hozzuk vállalkozásod fizikai és online megjelenését.

Weboldal

{ élmény }

Az egyediség és annak képi kommunikációja fontos egy vállalkozás webes megjelenésében! Érdemes a céges fegyvertárat minél előbb egy hatékony, korszerű weboldallal bővíteni!

Webáruház

{ hatékonyság }

Az online tér dinamikusan növekszik. Aki nem él az e-kereskedelem lehetőségével, az komoly bevételtől eshet el. Bízd ránk webáruházad beüzemelését, a maximális hatékonyságért!

Üzemeltetés

{ megbízhatóság }

Milliónyi honlapot találunk az interneten, melyeknek töredéke hoz üzleti hasznot. Hogy mi ennek az oka? A szakszerűtlen elkészítés mellett az utánkövetés elhanyagolása áll a háttérben.

Online marketing, weboldal készítés, wordpress

Reszponzív megjelenés

{ a látogatók fele mobilról jön }

Online jelenlétünk ma már nem korlátozódik le a klasszikus asztali számítógépes megjelenésre. A felhasználók döntő többsége okostelefonja böngészőjén keresztül keresi fel a számára szükséges szolgáltatásokat. A nem megfelelő mobilos megjelenés miatt potenciális ügyfelek távoznak a weboldalunkról.

Éppen ezért a reszponzív megjelenés ma már nem csak egy választható lehetőség a vállalkozások számára, hanem egy szükséges szempont.

Rólunk mondták

{ együttműködő partnereink }

Amit kitaláltunk azt Ádám és Laci pontosan, úgy keltették életre ahogy megálmodtuk. Precíz, pontos és gyors munkájuknak köszönhetőnek, már a mi digitális névjegykártyánk is olyan exkluzív, mint bármelyik profinak.

Németh Gábor

Nagyon elégedett vagyok a Kompakt Design csapatának munkájával. A kezdetektől azt éreztem, hogy együtt ötletelnek velem azon, hogy lehetne a legjobban hasznosítani a weboldalt, amit készíteni fognak. A végeredmény pedig maximálisan megfelelt az elvárásaimnak, sőt, túl is szárnyalta azokat.

Virág Gergely

Azért szerettem együtt dolgozni a Kompakt Designnal, mert nem nekem kellett pontosan megmondanom, hogy hogyan épüljön fel az oldal és mi legyen a design. Az oldal funkcióit kellett elmondanom, a stílust, amit szeretnék látni, a színeket, amiket hozzáillőnek érzek és az álmot, ami miatt új oldalra van szükségem. Ők úgy valósították meg az én álmomat, hogy beleadták saját magukat, egyéniségüket, tudásukat és kreativitásukat. Nem csak megcsinálták, hanem hozzátettek valamit. Ez az, amiért szívesen fizet az ember egy fejlesztőnek. Mert több mint fejlesztő.

Graf Orsolya

Kiemelt referenciák

{ sikersztorikból néhány }

Online marketing, weboldal készítés, wordpress

Classic Grill

{ Szeged legfinomabb csevapja }

Online marketing, weboldal készítés, wordpress

virág gergely

{ Kommunikációs tréner }

Online marketing, weboldal készítés, wordpress

Classic Pince

{ Szeged szívében }

Hol találsz meg minket?

{ kezdeményezzünk együttműködést }

Szegediek vagyunk. Projektjeink azonban országosak és nemzetköziek. Több partnerünkkel tartjuk a kapcsolatot gördülékenyen online, ezért amennyiben rendelkezel internet kapcsolattal, együttműködésünk nem a fizikai holléten fog múlni.

Nincs más dolgod, mint kezdeményezni egy üzenettel.

Ne habozz!

Adatkezelés

1 + 8 =